SEO Crawler

Vul een website van jouw eigen -of een concurrerende website in.

link_black
rocket_launch
Opgeslagen zoekopdrachten expand_more
help_outline
Hoe werkt het?

1. Ontdek waardevolle informatie en populaire pagina's van concurrenten

Deze tool helpt je de best presterende pagina's binnen een website te ontdekken. Verzamel waardevolle informatie over de gebruikte zoekwoorden, contentstructuur en links van goed vindbare websites en ontdek nieuwe SEO mogelijkheden voor je eigen website.

Kies na het crawlen een pagina en bekijk wat de belangrijkste informatie zoals zoekwoorden, pagina links, interne backlinks en afbeeldingen.


2. Verzamel belangrijke informatie die SEO kansen inzichtelijk maken

De SEO-crawler bezoekt een pagina zoals Google en slaat alle belangrijke gegevens op. Vervolgens worden de pagina's gesorteerd op basis van het aantal interne links per pagina. Op deze manier vinden we de pagina's die de website als belangrijkst beschouwt.


3. Bekijk de relevantie score per pagina en ontdek alle onderwerpen waarover wordt geschreven

Zoekmachines zoals Google crawlen websites om informatie te verzamelen en te indexeren. Door deze methode na te bootsen, kun je waardevolle inzichten verwerven over je concurrenten. Met onze gebruiksvriendelijke SEO-crawler kun je alle relevante paginainformatie binnen een website analyseren.


4. Bekijk de zoekvolume en zoektrends van poplaire zoekwoorden

In het zoekwoord overzicht vind je verschillende zoekwoorden waarmee mensen in Google zoeken. Naast het zoekwoord wordt het zoekvolume getoond en wordt er een indicatie weergeven hoe moeilijk het is om gevonden te worden op het zoekwoord. Hoe meer concurrerende websites in Google aanwezig, hoe lastiger het is om goed vindbaar te worden op het zoekwoord.

Wil je hoger in Google komen?

Linktopics laat zien hoe je je website eenvoudig hoger in Google krijgt en meer verkeer naar je website krijgt.