Zoekwoord tool

Vind kansrijke zoekwoorden met deze gratis zoekwoord tool.
Dutch
Netherlands

Bekijk gratis relevante zoekwoorden

Met deze zoekwoord tool zie je direct alle relevante zoekwoorden voor je website. Ideaal voor het doen van je eigen zoekwoord onderzoek.

Doe je eigen zoekwoord onderzoek

Onze zoekwoord tool helpt je gratis met het ontdekken van relevante zoekwoorden voor je website. De data uit de database van Google helpt je inzichtelijk te maken op welke zoekwoorden je vindbaar kunt worden. Hoger in Google komen was nog nooit zo eenvoudig.

Een zoekwoord onderzoek kan een hele klus zijn, maar met de gratis Zoekwoord Tool van Linktopics kun je snel en gemakkelijk de juiste zoekwoorden voor je website vinden.

Bekijk zoekvolumes van zoekwoorden

Hoe vaak zoeken mensen op een zoekwoord? En voor welke zoekwoorden is het interessant om mijn website vindbaar te maken? Met de keyword tol van Linktopics ontdek je niet alleen nieuwe zoekwoorden, je ziet ook precies hoe vaak mensen op het zoekwoord zoeken. Zo weet je precies op welke zoekwoorden je je zoekmachineoptimalisatie strategie kunt toepassen.

Bekijk de CPC en concurrentie score

Naast zoekwoorden en zoekvolume laat de keyword tool van Linktopics zien welke zoekwoorden een hoge concurrentie kennen. Dat betekent dat er veel websites proberen te ranken voor dat zoekwoord. 

Ook laat de zoekwoordtool de Cost Per Click zien. Dit is een bedrag dat adverteerders bereid zijn om te betalen om bovenaan te staan op dat exacte zoekwoord. Hoe hoger dit bedrag, hoe lastiger het is om op dit zoekwoord gevonden te worden.

Hoe werkt deze zoekwoord tool?

De zoekwoord tool van Linktopics werkt met een maatwerk koppeling met de gegevens van Google Zoeken. De tool verzameld miljoenen relevante long-tail en shorttail zoekwoorden en matcht deze met relevante zoekopdrachten. 

Ook is de tool in staat populaire zoekwoorden te koppelen aan een pagina. Hiervoor vul je een pagina URL en en ontvang je een lijst met zoekwoorden die relevant zijn voor de pagina.

De zoekwoord tool is gratis te gebruiken tot een aantal van 25 zoekopdrachten. Daarna dien je in te loggen. Ben je al ingelogd? Dan kun je per dag tot 100 zoekwoord opdrachten uitvoeren. 

Is deze tool geschikt voor een zoekwoord onderzoek?

De zoekwoord tool van Linktopics alles wat je nodig hebt bij het doen van een zoekwoord onderzoek. Door de koppeling met Google beschik je over alle interne data van Google. Dat betekent dat de data altijd compleet en up-to-date is. Dit maakt het een ideale tool voor je volgende zoekwoord onderzoek.

Worden zoekopdrachten opgeslagen?

Ja, de zoekopdrachten worden opgeslagen. Dit heet caching. Omdat we dagelijks veel data moeten verwerken slaan we recente gegevens enkele uren op zodat deze snel beschikbaar zijn wanneer je voor een tweede, of derde keer zoekt met dezelfde zoekopdracht. 

Is de tool gratis?

De keywoord tool op deze pagina is volledig gratis. Met een maximaal van 100 zoekopdrachten per dag heb je meer dan voldoende data om een zoekwoord onderzoek te doen voor al je websites. Daarnaast krijgen we de vraag of de tool in de toekomst gratis blijft. En hoewel we aan veelbelovende features werken durven we nog niet te zeggen of deze zoekwoord tool gratis beschikbaar blijft. Steun de zoekwoordtool en laat ons weten waar je tegenaan loopt bij het doen van een zoekwoord onderzoek. 

Linktopics vs Ahrefs

Natuurlijk zouden we onze zoekwoord tool willen vergelijken met tools zoals Ahrefs en SEMrush. Maar deze betaalde en vaak dure tools zijn op veel vlakken niet te evenaren. Heb je nog geen duur abonnement bij een van deze bedrijven? Dan is de Linktopics keyword tool een supergeschikt en gratis alternatief waarmee je feilloos een sterk zoekwoorden onderzoek doet.

Wil je hoger in Google komen?

Linktopics laat zien hoe je je website eenvoudig hoger in Google krijgt en meer verkeer naar je website krijgt.